2019-10-21 13:13:40• hírek • Bajnai Botond

Ingyenes nemzetközi sakkverseny a Stea Egyesület szervezésében

Október 26-án, szombaton, fiataloknak szóló nemzetközi csapat-sakkversenyt szervez a szatmárnémeti Stea Egyesület, a CHESS START RO-HU program keretében.



A CHESS START RO-HU nevet viselő európai uniós pályázat a szatmárnémeti Crest Egyesület, a Stea Egyesület és a magyarországi Dávid Sport Klub közös programja. A határon átívelő együttműködési pályázat célja pedig nem más mint a programban résztvevő gyermekek személyiségfejlődése a sakk által.

A több hónapja zajló programban részt vesznek úgy hátrányos helyzetű, mint rendezett életkörülmények közt élő gyerekek és fiatalok, akik amellett, hogy gyakran együtt sakkoznak a program égisze alatt, személyiségfejlesztő hatással vannak egymásra.

 

A határon átívelő pályázat részét képezi egy nemzetközi nyílt sakkverseny is, amelyre 20 éves korig bárki ingyenesen jelentkezhet.

 

A versenyre 4 fős csapatban lehet jelentkezni, 4 kategória szerint. 

 

A1: junior csapatverseny 20 éves korig.

A2: kadett csapatverseny 14 éves korig.

A3: csapat verseny 10 éves korig

A4: csapatverseny 8 éves korig.

 

A versenyt október 26-án, szombaton 12 órától a Szatmárnémeti Sport Líceum tornatermében rendezik (Ioan Slavici utca 54. szám). A tornát megelőző fél órában, 11.30 órától technikai eligazítás lesz, amelyen szintén kötelező a résztvevők jelenléte.


Érdeklődni és beiratkozni Páll Zoltán (0751 136 727) és Sălăjan Mircea (0746 750 775) szervezőknél lehet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: